Luksuriøse gastronomiske opplevelser

Det er noe vakkert med havet. Fargen blå sies å øke kreativiteten vår, og gir oss en følelse av harmoni. Det er kanskje derfor vi liker denne brytningen av blått som møter blått: himmel som møter hav. Heldigvis kan du nyte denne utsikten i timevis, spesielt dersom du velger noen av de beste restaurantene i hele verden. De vil gi deg en fantastisk utsikt over sjøen, slik at du kan nyte en fullkommen opplevelse i dem.

Michelin-stjerner

I Italia kan du blant annet finne en Michelin-restaurant med utsikt over stranden – hvor du er garantert å få servert en ordentlig praktfull mat- og vinopplevelse.

Du kan også finne andre steder med Michelin-stjerner i Europa, og San Sebastian, byen i Baskerland i Spania, er kjent for sine gastronomiske opplevelser. Der har de det høyeste antallet restauranter med Michelin-stjerner per innbygger enn noe annet sted i verden. I tillegg ligger byen ved stranden, noe som vil gi deg det lille ekstra på ferien din.

Strandliv på tropiske øyer

På Bora Bora, og selvfølgelig mange andre paradisøyer, kan du finne restauranter av høy kvalitet med kulinariske opplevelser fra en annen verden. Fra disse restaurantene kan du omfavne tropiske paradis mens du kun er et halvt steinkast fra kritthvite strender og turkis hav, og kose deg med internasjonale retter fra berømte kokker. Disse restaurantene er perfekte for å innta måltider under ferien din, samt også det perfekte stedet for å fri til din kjære eller arrangere bryllupet ditt. Det finnes veldig få serveringssteder som kan måle seg med dem som ligger langs kystlinjen i tropiske strøk, spesielt når du får servert gastronomisk ekspertise foran deg.

Husk at mange av disse øyene, enten du går for Maldivene, Seychellene eller Polynesia, ofte er så lukrative og små at du kun finner et eneste resort på dem – og dermed er restauranten inkludert i dem. Du kan da være sikker på at du kommer til å oppleve en enorm gjestfrihet og en uslåelig service, og at de vil gjøre det lille ekstra for deg dersom du ønsker å forberede en spesiell begivenhet, som for eksempel et frieri, der.