Middag i historiske omgivelser

Enkelte bygninger og destinasjoner i verden må rett og slett bare oppleves med egne øyne. Noen er så praktfulle at du trenger være der for virkelig å ta inn stemningen rundt bygningen, alle detaljene, og selve perspektivet av bygningen du står foran. Det å dra på sightseeing når du er på tur er selvfølgelig et must – men det finnes noe annet som også er en selvfølge: å spise god mat. Mer enn å spise, å virkelig nyte lukrative smaker for sansene. Heldigvis har verdensberømte kokker forstått dette, og sammen med restauranteiere av serveringssteder som stråler av luksus, har de kommet sammen for å gi deg den beste kulinariske opplevelsen når du besøker noen av de mest kjente landemerkene i verden. Det betyr god mat og fantastisk utsikt når du besøker dem, slik at opplevelsen din skal bli så minneverdig som mulig.

Nyt utsikten og stemningen

Ved å velge en restaurant ved siden av noen av de mest kjente landemerkene i verden, får du både en historisk opplevelse, en fantastisk stemning fra omgivelsene, og garantert en nydelig utsikt mens du stuper inn i mat for sansene. Her er noen vakre historiske landemerker som har et godt utvalg av restauranter rundt seg:

  • Iguazúfallene, på grensen mellom Argentina og Brasil: Det største fossefallet i verden byr på spektakulær utsikt fra restaurantene som ligger omkring det. Her er det bare å nyte naturen på sitt beste, med utsøkt mat på tallerkenen.
  • Det dansende huset, Praha: Det berømte skjeve huset er kjent for sitt karakteristiske utseende, og tiltrekker seg turister fra hele verden. Like over veien fra det dansende huset, vil du finne spesielt mange restauranter langs elven, ombord i de berømte «botellene» de har i byen.
  • Golden Gate broen, San Francisco: Du vil finne nydelige restauranter som tilbyr spektakulær utsikt over den berømte broen.
  • Big Ben, London: Rundt det praktfulle klokketårnet finner du flere gourmet restauranter, som byr på flott utsikt over klokketårnet og Thames.
  • Bodiam Castle, East Sussex: Bodiam Castle er en typisk kvadratformet borg i England, som ligger idyllisk til ved foten til en liten innsjø. Du vil finne nærliggende Castle Inn restaurant, og mange andre nærliggende restauranter som tilbyr deg tradisjonell engelsk mat, samt andre internasjonale retter.
  • Eiffeltårnet, Paris: Et av de mest romantiske – og mest kjente – stedene du kan nyte en utsøkt middag. Det finnes selvfølgelig utallige anerkjente restauranter rundt et av verdens mest besøkte bygg, slik at du og din kjære kan få en smakebit av Kjærlighetens by!
  • Château de Chenonceau, Frankrike: Det unike chateauet som strekker seg over elven Loire. Det er mange restauranter av høy kvalitet rundt det berømte bygget.
  • Niagarafallene, New York: Fossefallet som deler USA og Canada er noe øyet sent vil glemme. I tillegg kan du velge mellom flere utsøkte restauranter som ligger i nærheten, for å gjøre opplevelsen din fullverdig.

Internasjonal mat

Det fine med å lete etter restauranter av høy kvalitet rundt berømte bygg i verden, ofte med lang historisk bakgrunn, er at serveringsstedene tilbyr internasjonale retter. Du vil med andre ord finne utsøkte måltider med røtter fra hele verden, samlet i en og samme meny, og den vil bli servert til deg med en fabelaktig presentasjon. Mange verdenskjente kokker jobber på disse restaurantene, da de er svært ettertraktet, og ønsker å gi deg den beste matopplevelsen – samt en enestående utsikt.